Aveiro Tuňákové filety Ventresca v olivovém oleji 120g

Kód: AVR005
Značka: Aveiro
67 Kč 58 Kč bez DPH
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…
Aveiro Tuňákové filety Ventresca v olivovém oleji.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Portugalská rodinná firma Aveiro si zakládá nejen na vynikající chuti masa, ale i na snižování podílu rtuti v rybách, ručním zpracování a udržitelnosti rybího chovu. To proto jsou tyto filety velmi chutné a snadno stravitelné. Ať už jste vášnivým degustátorem všeho dobrého, anebo vám jde jen o kvalitní, přírodní bílkoviny, nemůžete si laskominu v podobně portugalského tuňáka pruhovaného nechat uplavat.
Jak si nejlépe přestavit co je Ventresca? Jedná se o to nejlepší z tuňáka, jako je svíčková z hovězího. Přesněji jde o naprostou delikatesu masa ze slabin tuňáka, které obsahuje více tuku a díky tomu je o mnoho chutnější.
Maso, stejně jako u všech našich tuňákových konzerv, pochází z tuňáka pruhovaného. Tento druh tuňáka obsahuje mnohem méně rtuti a stává se tak zdravějším pro lidský organismus. Jedná se o část slabin z tuňáka, jež patří mezi naprostou delikatesu, která má velmi šťavnatou, ale zároveň křehkou strukturu. Tuňák je naložen v olivovém oleji.

Aveiro Tuňákové filety Ventresca v olivovém oleji:

  • výběrové maso z části masa tuňáka pruhovaného
  • žádná průmyslová výroba
  • šťavnatá, křehká struktura
  • ručně zpracováno
  • tradice od roku 1928
  • země původu: Portugalsko


Nutriční hodnoty:

Balení: 120 g
100 g
Energetická hodnota1214 kJ / 292 kcal
Tuky21,2 g
- nasycené3,8 g
Sacharidy0 g
- cukry0 g
Bílkoviny25,4 g
Sůl1,48 g

Složení: Filety z výběrového masa tuňáka pruhovaného (Ventresca) (65 %), olivový olej (34 %), sůl.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Další informace

Upozornění: potravina

Doplňkové parametry

Kategorie: Tuňák v konzervě
Hmotnost: 0.25 kg
Hashtag: Kvalitní, Levné, Nejlepší, Nejprodávanější, Top
Značka: Aveiro
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: